Basisboek opvoeden van honden

Het Basisboek: Opvoeden van honden is het laatste en meest recente boek over de Roedelmethode. Het wordt door ons geadviseerd om dit boek aan te schaffen wanneer u aan de slag wilt gaan met de Roedelmethode. Hierin zijn veel leermomenten en inzichten verwerkt van de laatste jaren. Daarom is dit een geheel vernieuwde en actuele versie van het opvoeden van honden volgens de Roedelmethode.
Lees meer...

Halfcheck - Onderslip (Deelbaar)

De onderslip (Halfcheck) is een halsband met een klein kettinkje in het midden waaraan de lijn bevestigd wordt. Deze halfcheck is niet bedoeld als een correctiemiddel. Deze leren en deelbare halfcheck (met een normale gesp waarmee de halsband vastgemaakt kan worden) is in verschillende maten verkrijgbaar.
Lees meer...

Halfcheck-onderslip (NIET deelbaar)

De onderslip (Halfcheck) is een halsband met een klein kettinkje in het midden waaraan de lijn bevestigd wordt. Deze halfcheck is niet bedoeld als een correctiemiddel.
Lees meer...

HFB (hands free belt)

De Hands-Free-Belly (HFB) is ontstaan en ontwikkeld vanuit de unieke eigen methode van De Roedelmethode. Deze riem draag je om je heupen. De stevig bevestigde ringen, waaraan de hondenlijn wordt vastgeklikt, zitten links, rechts en achter op de riem. De zijlijnen allemaal dezelfde lengte.
Lees meer...

Leren muilkorf

Deze leren muilkorf is geschikt voor honden met een maximale neuslengte van +/- 10 cm en een neusomvang van +/- 20cm. Model op de foto is een cattledog reu.
Lees meer...

Losse zijlijn voor HFB

Extra zijlijn voor de HFB. De extra zijlijn om bijvoorbeeld een 2e hond aan de HFB te koppelen.
Lees meer...
Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram